Annoncering

Fokus på de lokale bagerier i Danmark

Annonceringsmuligheder på vores medie

Lokalebagerier.dk er en aktør på det danske marked. Vi tilbyder muligheden for at blive fremhævet og set på dette mediet med fokus på lokale bagerier. Vi arbejder hele tiden på at få mere content på dette site, derfor er vores priser målt efter det.

Bannerannoncering

Her på sitet er det muligt at få sammensat en annoncepakke, så man kan få vist sine budskaber overfor sidens målgruppe.

Bannerpakke 300

Vi har bannerpriser på 300x250px bannere til 199kr/md. excl. moms.

Priserne er naturligvis afstemt med besøgende og trafikmængde. Minimum annonceringsperiode er 12 måneder. Alle annoncer er med i rotation med 2 banner.

Bannerpakke 930

Vi har bannerpriser på 930x180px bannere til 229kr/md. excl. moms.

Priserne er naturligvis afstemt med besøgende og trafikmængde. Minimum annonceringsperiode er 12 måneder. Alle annoncer er med i rotation med 2 banner.

Har du ikke et banner i den korrekte størrelse enten 930x180px eller 300x250px, så kan vi hjælpe med dette. Grafisk opsætning af et jpg-banner koster 299kr excl. moms.

Artikeludgivelse betalt af annoncør

Her på sitet har vi også en afdeling med annoncørbetale artikler. Her gælder særlige vilkår og alle tekster og billeder bliver godkendt før de bliver udgivet.

Vi følger den dansk lov omkring annoncørbetalt indhold.

Link til oversigt med annoncørbetalte artikler.

Priser på denne annonceringsform er efter markedet, så kontakt Michael på 7111 3500 for en uforpligtende snak, inden du beslutter dig.

Retningslinjer

Det skal være tydeligt for læserne, hvad der er annoncer, og hvad der er artikler. Vi skilter med “Annoncørbetalt artikel med reklamelink” på alle betalte artikler.

Endvidere kan der kun markedsføres for egen virksomhed og egne produkter – dvs. ingen vildledende produktsammenligninger eller dårlig omtale af konkurrenterne – så leves der op til Markedsføringsloven.

Annoceafdelingen udgiver kun godkendt materiale vi selv kan stå inde for.