Om os

Fokus på de lokale bagerier i Danmark

Der bor en bager i Nørregade..

Hvem kender ikke den børnesang der starter med “Der bor en bager på Nørregade..”. Sangen er formentlig skrevet af børnebogsforfatter, antropolog og litteraturhistoriker Svend Grundtvig. Den kan ihverfald spores tilbage til Dansk Folkemindesamling, Svend Grundtvigs Samling 1883/107, hvor bageren dog ikke bor i Nørregade men i Mariager. Vi synes at denne lille melodi er hyggelig at have med, da den kort beskriver en lokal bager.

Her på siden har vi forsøgt at samle så meget information omkring de lokale bagermestre som mulig. Med det formål at få mere fokus på et fag vi aldrig må glemme, nemlig bagerfaget.

Byportaler.dk der har udviklet denne side og arbejder til dagligt med at hjælpe butikker og små virksomheder med at blive set og sådan en portal som denne, kan fint bruges til det formål. Vi bygger portaler til næsten alle formål og de fleste kan finansieres af brugerne.

Skulle der være spørgsmål der er relateret til denne side eller din egen forretning, så kontakt os gerne i kontaktformularen her.

Byportaler.dk
/Zetup Kommunikation
Havnegade 29A
7100 Vejle