Bager København – Find og besøg din lokale bager

uhmm... friskbagt brød fra din lokale bager

Der bor en bager i København

Leder du efter en bager i København? Her er en oversigt over konditorier og bagerier i dit lokalområde.

Støt din bager København – Det er vigtigt at vi støtter de lokale bagerier, hvis vi vil sikre os, at de også eksisterer i fremtiden med friske kager og brød.

Brug listen – find din bager herunder:

kagebogen

Tak fordi du støtter den lokale bager KØBENHAVN

Hensigten med denne liste er at skabe opmærksomhed omkring den lokale bager København. Når du handler lokalt, støtter du et stolt håndværk.

Tusind tak for det!

Hvorfor støtte den lokale bager?

Der er god grund til at støtte den lokale bager. Først og fremmest er bagerierne en del af den danske kultur, hvor franskbrød, boller, rundstykker, kager og andet bagværk er en spise, vi jævnligt sætter tænderne i over hele landet. 

Af samme årsag er der god grund til at støtte bagerierne. De er hårdt pressede, og hvis de skal overleve på sigt, er vi nødt til at handle lokalt.

Konkurrencen fra de større tankstationer og supermarkeder med brødudsalg og bake-off-brød der er produceret i udlandet er skarp, men til gengæld kan de ikke matche kvaliteten og duften fra din lokale bager.

Mener du, at der mangler en bager i vores oversigt i kategorien bager København, er du mere end velkommen til at kontakte os her.

kagebogen