Besøg din lokale bager på Frederiksberg

uhmm... friskbagt brød fra din lokale bager

Der bor en bager på Frederiksberg

Leder du efter et bageri på Frederiksberg? Så er her en oversigt over konditorier og bagerier i dit lokalområde.

Støt et bageri på Frederiksberg – Det er som altid vigtigt at støtte de lokale bagerier, hvis vi vil sikre os, at de også eksisterer i fremtiden med friske kager og brød.

Brug listen herunder – og find din bager:

kagebogen

Tak fordi du bruge den lokale bager

Hensigten med denne liste er at skabe opmærksomhed omkring din bagermester på Frederiksberg. Når du handler hos dem, støtter du et stolt håndværk.

Tusind tak for det!

Hvorfor støtte den lokale bager?

Der er god grund til at støtte den lokale bager. Først og fremmest er bagerierne en del af den danske kultur, hvor franskbrød, boller, rundstykker, kager og andet bagværk er en spise, vi jævnligt sætter tænderne i over hele landet.

Af samme årsag er der god grund til at støtte bagerierne. De er hårdt pressede, og hvis de skal overleve på sigt, er vi nødt til at handle lokalt.

Konkurrencen fra de større tankstationer, supermarkeder og bake-off-brød der er produceret i udlandet er skarp, men til gengæld kan de ikke matche den kvalitet du får hos din lokale bager.

Mener du, at der mangler en bager i vores oversigt i kategorien bager på Frederiksberg, er du mere end velkommen til at kontakte os her.

kagebogen