Bager Vejle – Find og besøg din lokale bager

uhmm... friskbagt brød fra din lokale bager Vejle

Der bor en bager i Vejle

Leder du efter en bagerbutik i Vejle? Så er her en oversigt over konditorier og bagerier i dit lokalområde.

Støt din bager Vejle – Det er som altid vigtigt at støtte de lokale bagerier, hvis vi vil sikre os, at de også eksisterer i fremtiden med friske kager og brød.

Brug listen herunder – og find din bager:

kagebogen

Tak fordi du bruge den lokale bager

Hensigten med denne liste med navn Bager Vejle er at skabe opmærksomhed omkring de lokale bagerier. Når du handler hos dem, støtter du et stolt håndværk.

Tusind tak for det!

Hvorfor støtte den lokale bager?

Der er god grund til at støtte den lokale bager. Først og fremmest er bagerierne en del af den danske kultur, hvor franskbrød, boller, rundstykker, kager og andet bagværk er en spise, vi jævnligt sætter tænderne i over hele landet.

Af samme årsag er der god grund til at støtte bagerierne. De er hårdt pressede, og hvis de skal overleve på sigt, er vi nødt til at handle lokalt.

Konkurrencen fra de større tankstationer, supermarkeder og bake-off-brød der er produceret i udlandet er skarp, men til gengæld kan de ikke matche den kvalitet du får hos din lokale bager.

Mener du, at der mangler en bager i vores oversigt i kategorien bager Vejle, er du mere end velkommen til at kontakte os her.

kagebogen